Oferta e ditës

Karrocë 3 në 1 DIVO nga Foppapedretti

Ky set i ri, i koleksionit të markës së mirënjohur Foppapedretti ofrohet në disa dizajne, tekstura moderne për të gjithë ata që zgjedhin komoditetin pa sakrifikuar stilin. Divo garanton rehati maksimale për fëmijën dhe gjithashtu për prindërit falë rrotave të veçanta dhe të mëdha, të përshtatshme për çdo lloj terreni. " Outrider Style" përmirëson rezistencën ndaj gërryerjes dhe rrëshqitjes dhe lehtëson drejtimin në çdolloj terreni apo gjendje (borë, akull, rërë, zhavorr). Vëmendja maksimale ndaj detajeve e bën Divo-n gjithashtu shumë elegante dhe të rafinuar: korniza e zezë është e lehtë dhe kompakte, pjesët e tekstilit janë të një cilësie të lartë dhe variantet e ndryshme të ngjyrave, nga klasikja në elegante, kënaqin edhe prindërit më kërkues. Portbebe: Shërben si krevat për bebe, i përshtatshëm që nga lindja. Shumë kompakte. Ka një tendë të aftë të paloset, rregullohet. Detaje në pëlhurë me efekt lëkure. Portbebe nuk është e aprovuar për përdorim në makinë. Karroca e shëtitjeve: Përdoret për fëmijët që nga lindja deri në 22 kg (afërsisht 4 vjeç) Palosje kompakte. Ndenjëse e aftë të kthehet me pamje nga nëna ose nga rruga. Doreza në pëlhurë me efekt lëkure. Rrota me model gome "Outrider", e cila përmirëson rezistencën ndaj gërryerjes dhe rrëshqitjes dhe lehtëson drejtimin në të gjitha kushtet e terrenit dhe atmosferike (borë, akull, rërë, zhavorr). Rrotat me membranë të brendshme EVA, e cila ofron një kapacitet më të madh për të thithur dridhjet dhe streset e ndryshme që rrjedhin nga përdorimi i përditshëm i sistemit të kombinuar Rrota me buzë "Performance". Rrotat e përparme rrotulluese. Rrotat e pasme me pedale frene parkimi. Rrotat e përparme dhe të pasme të pajisura me kushineta. Sedilje me mbështetëse të rregullueshme në shumë pozicione, për të dy orientimet Mbulesa dielli e zgjatur dhe e rregullueshme në lartësi me dritare shikimi dhe dritare për ajrim më të madh. Mbështetëse krahu mbrojtës me hapje porte në pëlhurë me efekt lëkure. Mbështetëse këmbësh e rregullueshme. Mbulesa e shiut e përfshirë. Shportë e madhe ruajtëse e lëvizshme me detaje reflektuese. Në paketim, dyqani pernenat.shop ka përfshirë edhe mbulesën e këmbëve për pjesën shëtitore dhe cantën origjinale Comfort së bashku me një shtresë ndërrimi, mushama shiu. Sexholino: Grupi 0+, i miratuar nga 0 deri në 13 kg Ajo fiksohet lehtësisht në kornizë me një sistem të përshtatshëm fiksimi - shkëputjeje. E pajisur me një mbulesë dielli të lëvizshme dhe reduktues të brendshëm për muajt e parë. Mund të përdoret si djep me sistem lëkundëse dhe si mbajtëse për fëmijë. Ka një dorezë të rehatshme të rregullueshme për transport. Përputhet me rregulloren evropiane ECE R44 / 04. KORNIZA Përmasat e hapura në cm: L 103 | Gj 96.5 | Gj 63,5 Përmasat e mbyllura në cm: L 71,5 | Gj 30 | Gj 63,5 Pesha neto: 6,2 kg Sedlija e makinës Dimensionet cm: L 54 | Gj 65 | Gj 44 Pesha neto: 3.2 kg Portbebe Përmasat e hapura cm: L 60 | Gj 82 | Gj 40.5 Përmasat e mbyllura në cm: L 27 | Gj 82 | Gj 44 Pesha neto: 4.4 kg Specifikimet Kodi 823307 Marka Foppapedretti Mosha deri në 48 muaj Pesha deri në 22 kg Prodhuar në Itali Ngjyra Jeshile ngjyrë ulliri

59,900Lekë
70,000Lekë
Oferta e ditës

Krevat për Fëmijë Cullami CAM

Dizajn unik dhe modern. Lartësi e rregullueshme në 8 pozicione. Hapje anësore për bashkim me krevatin e prindërve për një gjumë më të sigurt. Pozicion anti-refluks. Lëvizje horizontale e djepit (lëviz deri në 16 cm) për tu përshtatur me të gjitha llojet e krevateve. Funksion lëkundës; 4 rrota, 2 prej të cilave janë të pajisura me frena; Rripa për lidhjen me krevatin për të fjetur bashkë me prindërit; Përfshin: Skeletin metalik, shufrën e lëvizshme që mund të hiqet komplet, dyshek të butë (85 x 50 x 3 cm), copë e brendshme e butë, dritare me rrjetë. Pjesa prej cope mund të hiqet dhe lahet në 30 gradë; Dimensionet: 105 x 59 x 134 cm; Pesha: 10.9 kg. Siguria: Përputhet me EN1130 Përputhet me EN16890 Për më tepër shikoni videon: CAM - Krevat Djep - Cullami: art. 925 Version code: 154 Specifikimet Kodi 509005 Marka CAM Pesha deri në 9 kg Viti i Prodhimit 2021 Prodhuar në Itali Ngjyra Bezhë

20,000Lekë
25,800Lekë

Next To Me (Krevate për bebe)

Shiko të gjithaShiko të gjitha

Produktet më të reja

Shiko të gjithaShiko të gjitha

Setet 3 në 1

Shiko të gjithaShiko të gjitha

Më të shiturat së fundmi

Shiko të gjithaShiko të gjitha

Relax Për Bebin

Shiko të gjithaShiko të gjitha

Aptamil në ofertë

Shiko të gjithaShiko të gjitha

Ngrohës, mikser dhe sterilizues

Shiko të gjithaShiko të gjitha

Govata për Larjen e bebit

Shiko të gjithaShiko të gjitha

Krevate portativë

Shiko të gjithaShiko të gjitha

Pompa Gjiri

Shiko të gjithaShiko të gjitha

Larës, Detergjent, Zbutës

Shiko të gjithaShiko të gjitha

Aksesorë për karrocën

Shiko të gjithaShiko të gjitha

Aksesorë për karrocën

Shiko të gjithaShiko të gjitha

Sexholino në ofertë

Shiko të gjithaShiko të gjitha

Bicikleta apo Tricikla

Shiko të gjithaShiko të gjitha

Krevate druri për fëmijë

Shiko të gjithaShiko të gjitha

Skeletet e preferuar

Shiko të gjithaShiko të gjitha

Canta për sendet e bebit

Shiko të gjithaShiko të gjitha

Karroca Teke

Shiko të gjithaShiko të gjitha
Oferta e ditës

CAM - Karrige e Lartë për Ushqyerje - Is ...

E përshtatshme për fëmijët me peshë 0-9 kg si e ulëse e ulët dhe 0-15 kg si karrige e lartë; 8 pozicione lartësie dhe 4 pozicione të mbështetëses së kurrizit; Mbështetëse këmbësh e rregullueshme në 3 pozicione lartësie; 2 tabaka të rregullueshme dhe të lëvizshme; Ndarje për vendosjen e lugëve dhe pirunjve; Mbulesë PCV; Rripa sigurimi me 5 pika; Shirit lodrash me rraketake dhe lodra të varura në elastik, me 2 pozicione fiksimi (në mbështetëse dhe në dorezat anësore); Rrota të pasme; Kosh i madh; Fshihet lehtësisht me sfungjer; Mbulesë cope, lahet ne 30 gradë; Palosje kompakte; Përdoret lehtësisht me një dorë; Dimensionet kur është e hapur: 56 x 80 x 106 cm; Dimensionet kur është e mbyllur: 56 x 35 x 99.5 cm; Pesha: 11.3 kg. Siguria: Rregullorja Europiane me Referencë: EN 14988 - EN12790 Mosha e përdorimit: Ideale për beba 6-36 muaj të cilët mund të qëndrojnë ulur pa ndihmë. Testuar për anësoret, pjesën e përparme dhe pjesën e pasme të karrocës për të parandaluar rënien e fëmijës nga karrigia. Për një siguri më të lartë ka vetëm 2 rrota. Krejtësisht jo toksike (EN 71) dhe pa materiale ftalate (2005/84/CE) Për më shumë shikoni videon: CAM - Karrige e Lartë për Ushqyerje - Istante: art.S2400 Version code: 247 Specifikimet Kodi 498504 Marka CAM Mosha deri në 36 muaj Pesha deri në 15 kg Prodhuar në Itali Ngjyra Gri e Celët

17,900Lekë
24,200Lekë
Oferta e ditës

Sexholino për Fëmijë - Aviator Isofix Lo ...

Aviator nga Lorelli është një sexholino me sistem ISOFIX që përdoret për fëmijë nga lindja deri në moshën 12 vjecare, pra kjo ndenjëse për në makinë i plotëson standardet për Grupet 0+/1/2/3, deri 36 kg. Montim i lehtë nga Isofix + Top lidhës; Mbështetësja e kurrizit është e rregullueshme në 4 pozicione; Jastëk shtesë i butë për foshnjat e porsalindura; Rripa sigurie me një material të posaçëm jo rrëshqitës; Rripa sigurie me 5 pika; Pozicioni "me kurriz"; Rregullimi i rripave të sigurisë në 11 pozicione; Rrotullimi 360 gradë; Mbështetësja e kokës është e rregullueshme në 11 pozicione; Sistem i mbrojtjes anësore; Jastëk i butë për kokën; Jastëk i butë për trupin; Përdoret nga 0-36 kg / deri në 12 vjec; Dimensionet: 41 x 57 x 63 cm; Pesha: 9.70 kg Siguria: Ky produkt është prodhuar në përputhje me Standartet e Sigurise Europiane ECE R44/04. Për më tepër shikoni videon: Siguria e fëmijës tuaj në makinë është shumë e rëndësishme, ashtu si zgjedhja dhe instalimi i saj. Vendi më i sigurt për të vendosur sediljen e foshnjës është në sediljen e pasme. Si të kujdesemi për fëmijët? Gjithmonë përdorni një sexholino të testuar në mënyrë profesionale, e cila është krijuar posaçërisht për përdorim në makina, dhe është e përshtatshme për peshën e fëmijës suaj; Ndiqni udhëzimet e dhëna në manual në mënyrë që ndenjësja e foshnjës të jetë në rregull dhe e sigurt. Gjithmonë vendoseni sexholinon në sediljen e pasme. Sa herë që hipni në makinë, sigurohuni që sexholinua e foshnjës të jetë montuar sic duhet dhe që rripi i sigurimit të jetë futur dhe rregulluar në përputhje me peshën e fëmijës suaj. Gjithmonë vendoseni siç duhet ndenjësen e foshnjës në sediljen e makinës, edhe nëse është bosh. Mos e lini kurrë fëmijën tuaj pa mbikëqyrje në makinë, madje as për një çast. Mos e hiqni kurrë fëmijën nga sedilja ndërkohë që makina është në lëvizje. Mos e lini kurrë fëmijën në ndenjësen e tij me një rrip sigurie të lidhur në mënyrë jo të duhur. Nuk është mirë që foshnjat të vendosen në ulëse për periudha të gjata kohore. Bëni pushime të shpeshta, lëreni fëmijën të qetësohet në krahët tuaj ose në një karrocë fëmijësh. Zëvendësojeni ose kontrollojeni me imtësi sediljen e foshnjës nëse është përfshirë në ndonjë aksident. KUJDES: Mund të ketë dëmtime të brendshme që nuk janë të dukshme me sy. Shmangni vendosjen e një fëmije të veshur shumë trashë në sexholino, madje gjatë dimrit. Ju jeni një shembull për ta, ndaj mos harroni të vendosni rripin tuaj të sigurimit. Asnjëherë mos instaloni një sexholino të tipit 0 / 0+ në sediljen e përparme të një makine të pajisur me air-bag pa e çaktivizuar atë më parë. 10071301903 Specifikimet Kodi 421503 Marka Lorelli Mosha deri në 12 vjeç Pesha deri në 36 kg Prodhuar në Itali Ngjyra E zezë

16,900Lekë