Karroce teke Estelle Gold nga MoMi

MoMi ESTELLE, është një shoqërues i pagabueshëm gjatë një shëtitjeje, një karrocë kompakte, e lehtë dhe e manovrueshme, korniza e artë e së cilës të magjeps.

12,500Lekë14,000Lekë
Ulje11%
1

Përshkrimi

MoMi ESTELLE është karroca perfekte. Bestselleri (më e shitura) e MoMi! E lehtë, e manovrueshme dhe e aftë për t'iu përshtatur nevojave të fëmijës suaj. Në ofertë deri më 1 Maj. 

  

Karroca ka disa pozicione të mbeshtetëses së kurrizit;

Mbeshtetesja e kembeve eshte e rregullueshme;

 

Web 1920 – 4.jpg

 

Edhe pas palosjes, MoMi ESTELLE do t'ju befasojë me prakticitetin e saj- ka një palosje kompakte dhe një dorezë për drejtimin e një karroce të palosur. Ngjashëm me një valixhe!

  

Doreza për të shtyrë karrocën dhe doreza në pjesën e përparme janë të mbuluara me eko-lëkurë. Poshtë ka një shtresë shtesë, e cila siguron mbrojtje të dyfishtë.

Karroca MoMi ESTELLE ka një tendë të madhe, të rregullueshme, e cila mbron nga kushtet e vështira të motit. Në tendë ka dy dritare. Njëra prej tyre në pjesën e sipërme është më e vogël, dhe ajo e pasme është më e madhe, duke siguruar qarkullim të mirë të ajrit.

 

Web 1920 – 4.jpg

Karroca është e manovrueshme dhe gomat janë rezistente ndaj shpimit, dhe kjo siguron rehati gjatë shtyrjes së karrocës. Frena qendrore e MoMi ESTELLE është kaq e lehtë për t'u përdorur. Nën karrocën ka një shportë të madhe praktike ku mund të vendosni sende ushqimore.

Web 1920 – 3.jpg

 

Karroce e lehtë dhe e manovrueshme
Goma poliuretani rezistente ndaj shpimit me cilësi të lartë
Palosje  kompakte 
Mbështetësja e rregullueshme e shpinës
Mbështetje e rregullueshme e këmbëve me veshje prej lëkure eko që pastrohet lehtësisht
Rripa sigurie me 5 pika
Tende e zgjerueshme me 2 dritare
Tapiceri që mbron nga rrezet UV
Frena e përshtatshme me këmbë
E lehtë për tu palosur dhe hapur
Funksioni i qëndrimit në këmbë kur paloset
Shporta e gjerë
Nga muaji i 6-të i jetës
Deri në 15 kg

Vjen me aksesorë: mbulesë këmbësh, një rrjetë kundër mushkonjave dhe një mbulesë shiu;
Përputhet me normën e Bashkimit Evropian EN-1888

 

Marka: MoMi

Modeli: ESTELLE GOLD

Pesha: 7,1 kg

Dimensionet e një karroce të shpalosur: 84 x 51 x 101 cm

Dimensionet e karrocës së palosur: 65 cm x 51 cm x 21 cm

 

Produkte të ngjashme

whatsapp