Krevat për bebe MoMi Revo - Ngjyrë Bezhë

Krevati për bebe (Next 2 me) MoMi REVO është zgjidhja perfekte për një nënë të re që dëshiron ta ketë fëmijën pranë vetes duke e mbajtur atë të rehatshme dhe të sigurt.

15,500Lekë
1

Përshkrimi

Krevati i foshnjës MoMi REVO 2 në 1 mund të shërbejë si një krevat fëmijësh i pavarur dhe një Next 2 Me pranë shtratit prindëror ku i vogli juaj do të ndihet më i sigurt dhe më rehat.Kopia momi collete flow lifestyle.jpg

Me krevatin për bebe MoMi Revo mund ta mbani të voglin pranë jush pasi nëpërmjet disa lartësive të rregullueshme ai mund të përshtatet lehtësisht lartësisë së shtratit tuaj. Krevati për fëmijë MoMi REVO ofron 6 nivele lartësie.

Web 1920 – 4_1.jpg

Hiqni lehtësisht zinxhirin anësor të krevatit të foshnjës sa herë që keni nevojë për më shumë rehati dhe akses të lehtë tek i vogli juaj. Krevati i foshnjës është gjithashtu i pajisur me një rrip të posaçëm për ta ngjitur në shtratin tuaj dhe një bllokues rrote për të parandaluar lëvizjen e pakontrolluar.

Web 1920 – 3_1.jpg

Pozicion antirefluks. 

Rrrjetë kundër insekteve;

Web 1920 – 12_1.jpg

Shirit lodrash. 

Web 1920 – 11_1.jpg

 

Karakteristikat e produktit:


• 6 nivele lartësie dhe opsione për t'iu përshtatur lartësisë së shtratit të prindërve
• Vendoset pranë shtratit prindëror
• Pozicion antirefluks
• Veshjet hiqen dhe lahen lehtësisht
• Dyshek shumë i rehatshëm
• Pëlhurë rrjetë për ajsrosje
• Instalim i lehtë
• Produkt kompakt
• Struktura e qëndrueshme
• Rrota për transport praktik
• Përfshihen rripa të gjatë për t'u lidhur në shtratin e prindërve
• E përfshirë rrjeta kundër mushkonjave
• Shirit me lodra të përfshira


Marka: MoMi

Modeli: REVO

Gjatësia e krevatit për fëmijë: 90 cm

Gjerësia e shtratit të foshnjës: 56 cm

Lartësia e krevatit për fëmijë: 82 cm

Dimensionet e krevatit të foshnjës të palosur: 90 x 56

Produkte të ngjashme

whatsapp