Transporti

Tarifa e Transportit për porosi ONLINE dhe Zonat e Mbulimit

 1- Tirana

Kosto 200 Leke, dhe porosia dergohet brenda 24 oreve.

2- Të gjitha Qytetet në Shqipëri

Kosto 300 Leke, brenda 24-48 orëve.

3- Kosovë: Mbetet për t'u përcaktuar

4- Maqedoni: Mbetet për t'u përcaktuar.

Për porosi 0-3000 lekë ka një tarifë transporti prej 200 lekësh.

Për porosi 3000-5000 lekë ka një tarifë transporti prej 100 lekësh.

Për porosi mbi 5000 lekë transporti është falas.