Në mungesë

VIDEO MONITOR DIXHITAL PER FEMIJE AVENT

Philips Avent Video Baby Monitor ju mundëson të mbani një lidhje të sigurt dhe private me foshnjën tuaj në çdo kohë. Dëgjoni fëmijën tuaj me cilësi të përsosur të zërit dhe gjithashtu shihni fëmijën tuaj në një shikim të qartë (LCD 2.7 "), pavarësisht nëse është ditë apo natë.

Marka: Avent
29,000Lekë31,000Lekë
Ulje6%
0

Përshkrimi

 

Lidhje private, e sigurt me teknologjinë adaptive FHSS

Ekran me rezolucion të lartë me shikim të qartë natën

Dëgjoni fëmijën tuaj me tingull të qartë

"Eko" modaliteti i kursimit të energjisë me tregues të lidhjes

Dritat LED ju tregojnë kur njësia juaj është e lidhur dhe në interval

Liri, fleksibilitet, qetësues dhe qetësues

Rrezja deri në 300 metra

Koha e shkëlqyeshme e funksionimit për monitorimin brenda natës

Ninullat ngushëlluese për të qetësuar të voglin tuaj

Zgjidhni nivelin më të mirë të zërit për mjedisin tuaj

Digital Video Baby Monitor Scd 835/32

Specifikimet

Kodi 114806
Marka Avent

Produkte të ngjashme

whatsapp