Vaj ulliri ekstra i virgjër Plasmon 250 ml

I pasur me vitaminën E, A dhe D për të plotësuar gamën e vlerave të nevojshme ushqyese të bebit.

Marka: Plasmon
960Lekë
1

Përshkrimi

Specifikime:

  • Shije e përshtatshme për fëmijë - nga një përzgjedhje e 100% varieteteve italiane të ullirit;
  • Shumë ushqyes... Sigurisht!
  • I pasur me vitamina E, A, D;
  • Origjina dhe prodhimi italian;

Përbërësit: Vaj ulliri ekstra i virgjër, vitamina (E, A, D)VLERAT USHQYESE

VLERAT MESATARE PËR 100 G

ENERGJI3389 KJ / 824 KCAL: 3389 KJ / 824 KCAL

YNDYRNAT: 91.6 G NGA TË CILAT:

ACIDET YNDYRORE TË NGOPURA: 15.0 G

ACIDET YNDYRORE TË PANGOPURA: 69,6 G

ACIDET YNDYRORE TË PANGOPURA: 7.0 G

KARBOHIDRATET (PD): 0 G NGA TË CILAT:

SHEQERNAT: 0 G

PROTEINAT (N X 6.25): 0 G

KRIPË: 0 G

VITAMINA A: 850 MCG

VITAMINA D: 16.5 MCG

VITAMINA E ACETAT: 23 MG

Përdorimi: Për të ruajtur të paprekura vlerat ushqyese këshillohet të përdoret si garniturë e ushqimit. Dy lugë gjelle (rreth 30 ml) arrijnë të zbulojnë përmbajtjen e vitaminës E, A dhe D.

Vaj ulliri ekstra i virgjër Plasmon 250 ml: 8001040093054

Specifikimet

Kodi 737034
Marka Plasmon
Përmasat e paketimit 250 ml

Produkte të ngjashme

whatsapp