Vaj për bebe Chicco 200 ml

Mban të butë lëkurën e bebit, që nga ditët e para të lindjes.

Marka: Chicco
690Lekë
1

Përshkrimi

Vaj që përdoret pas larjes së bebit të porsalindur.

Pastron dhe ushqen lëkurën e foshnjës suaj. Ka mekanizëm veprimi ekstra të butë.

Është ideal për t'u përdorur që nga ditët e para pas lindjes.

I disponueshëm në sasinë 200 ml.

Specifikimet

Kodi 149109
Marka Chicco
Mosha deri në 18 vjeç

Produkte të ngjashme

whatsapp