Uturak Chicco për fëmijë mbi 18 muajsh

Praktik dhe i rehatshëm në përdorim, i lehtë për t'u pastruar.

Marka: Chicco
880Lekë
1

Përshkrimi

Ideal për të shoqëruar fëmijën tuaj ndërsa bëni kalimin nga faza e mbajtjes së pelenave në tualet.

Struktura e qëndrueshme, dizajni dhe mbështetësja e lartë sigurojnë një vend të rehatshëm dhe sjellje më të mirë, ndërsa mbrojtësi i spërkatjes ndihmon në parandalimin e derdhjeve.

Uturaku është i lehtë për t’u pastruar dhe për t’u mbajtur, falë dorezës praktike.

Specifikimet

Kodi 149208
Marka Chicco
Mosha 18 muaj - 2 vjeç

Produkte të ngjashme

whatsapp