Ulëse e butë për beba 4 muajsh + PBT (200 Lekë kupon për transportin)

Ulëse të buta të përforcuara dhe me peshë duke i dhënë suport optimal shpinës së bebit dhe parandaluar kështu rrokullisjen e tij. Qëndisja e emrit bëhet falas. Shtimi i elementëve të tjerë ka kosto shtesë. Për detaje do t'ju pyesim gjatë telefonatës konfirmuese.

Marka: Për bebin tim
3,190Lekë
1

Përshkrimi

Qëndisja e emrit bëhet falas. Shtimi i elementëve të tjerë ka kosto shtesë.

Për detaje do t'ju pyesim gjatë telefonatës konfirmuese.

Ulësja 360° e përqafon bebushin tuaj rreth e përqark, duke i dhënë atij një ndjesi sigurie;
Ndihmon qëndrimin në pozicion ulur, kur bebi vetë ende nuk mund të qëndrojë i ulur në mënyrë të pavarur;


E përshtatshme nga mosha 4 muajsh;
Përmasat: 50x50x30 cm;
E disponueshme në shumë ngjyra për përzgjedhje;

Përfitoni 200 Lekë ulje si kosto tranporti për këtë produkt duke përdorur kuponin ulese200 në hapin e fundit të kryerjes së porosisë.

Specifikimet

Kodi 597101
Marka Për bebin tim
Mosha 4+ muaj
Prodhuar në Shqipëri
Ngjyra Rozë

Produkte të ngjashme

whatsapp