Oferta e ditës

UJË PËR BEBE HiPP - 6 copë 1.5 L

Ujë mineral për bebe me përmbajtje të ulët natriumi. Përdoret për përgatitjen e formulave të qumështit, cajrave, lengjeve, si edhe për të shuar etjen. Nuk përmban gluten.

Marka: HiPP
1,350Lekë1,800Lekë
Ulje25%
1

Përshkrimi

Pesha neto: 1.5l

Përdorimi: Ujë përmban kripëra natyrale. Ujë të përdoret menjëherë pas hapjes. Të ruhet larg nga drita dhe në temperaturë maksimale 10°C. Pas hapjes sigurohuni që shishja të qëndrojë e pastër. Nëse shishja qëndron më shumë se 24 orë e hapur rekomandohet që uji të vlohet para përdorimit.

Të përdoret përpara: Shiko datën në paketim. Prodhuesi: Mineralbrunnen Krumbach GmbH Krumbach1,88353 Kisslegg Germany Eksportues: HiPP Austria GmbH

Ujë HiPP për foshnje 1.5 l: 9062300140481

Specifikimet

Kodi 671095
Marka HiPP
Mosha deri në 5 vjeç
Përmasat e paketimit 1.5 L

Produkte të ngjashme

whatsapp