Termometër Chicco Thermo Eco

Pa përmbajtje mërkuri, jo toksik për fëmijët e gjithë familjen.

Marka: Chicco
1,040Lekë
1

Përshkrimi

Termometri Chicco THERMO ECO është një termometer klinik ekologjik. Nuk ka përmbajtje mërkuri.Lëngu i përdorur është jo toksik dhe i padëmshëm për mjedisin.Termometri Thermo Eco mund të përdoret nga e gjithë familja.

Specifikimet

Kodi 149408
Marka Chicco

Produkte të ngjashme

whatsapp