Termometër Chicco për dushin dhe ambientin

Mat temperaturën e ujit të banjës e ambientit.

Marka: Chicco
2,310Lekë
1

Përshkrimi

Ky termometër është mjaft i lehtë për t'u lexuar në ekranin dixhital që ju lejon të kontrolloni ujin e banjës dhe temperaturën e dhomës për të qenë sa më të përshtatshme për foshnjën tuaj.

Termometri noton në ujë dhe është mjaft argëtues për fëmijën.

Para përdorimit, ju ftojmë të lexoni me kujdes etiketat dhe paralajmërimet e udhëzimet e përshkruara në paketimin e produktit.

Termometër Chicco për dushin dhe ambientin: 8058664009855

Specifikimet

Kodi 149603
Marka Chicco

Produkte të ngjashme

whatsapp