Termometër Chicco me alarm Easy Touch

Mat temperaturën në ballë në vetëm disa sekonda dhe siguron lexim të shpejtë.

Marka: Chicco
5,720Lekë
1

Përshkrimi

Termometri me infra të kuqe Chicco Easy Touch mat temperaturën në ballë për vetëm disa sekonda dhe siguron lexim të shpejtë të rezultatit.

Është kompakt dhe i lehtë për t’u përdorur, falë pozicionit të sondës.

Ka një sinjal akustik (alarmi i etheve) për temperatura mbi 37.5 ° C.

Specifikimet

Kodi 149505
Marka Chicco

Produkte të ngjashme

whatsapp