Sterilizues elektrik Premium Philips Avent

Sterilizuesi Premium Philips Avent është i shpejtë dhe higjienik, duke mundësuar pastrim prej 99,9% të mikrobeve.

15,400Lekë16,970Lekë
Ulje9%
1

Përshkrimi

Ky sterizilues origjinal i markës së mirënjohur Philips Avent ju jep mundësinë të sterilizoni enët e bebit vetëm për 30 minuta.
Me disa funksione kryesore, sterilizuesi Avent Premium dhe ndërkohë tharësi i shisheve përdor rryma ajri të filtruar për të tharë shishet gjatë procesit të sterilizimit. Sterilizuesi është i shpejtë dhe higjienik, duke vrarë 99,9% të mikrobeve, duke ofruar qëtësi për çdo vakt të të vegjëlve tuaj.

Sterilizues me funksion tharjeje.

Vret 99.9% të mikrobeve.

Mban deri në 6 shishe, aksesorë.

Fikja automatike.

Thuaj lamtumirë baktereve të dëmshme!

Sterilizim i butë dhe efikas pa përdorimin e kimikateve. Sterilizuesi Philips Avent vret 99,9% të patogjenëve me avull.


Një cikël i plotë sterilizimi dhe tharje zgjat vetëm 30 minuta

Ju duhen vetëm 30 minuta për t'u përgatitur për të ushqyer fëmijën tuaj. Procesi i sterilizimit zgjat 10 minuta, pastaj tharja ndizet - një rrjedhë e fuqishme e ajrit të pastruar përballon pikat në gjysmë ore.

Dizajn special për eliminimin e aromave të pakëndshme

Një tabaka e integruar e pikimit mbron elementin ngrohës nga pikimi i qumështit, duke reduktuar rrezikun e aromave të pakëndshme.

Kompakt

Një sterilizues kompakt që nuk zë shumë hapësirë, por mund të mbajë deri në 6 shishe Philips Avent dhe është gjithashtu i përshtatshëm për produkte të tjera nga thithkat ose biberonët deri te pompat e gjirit.

Sterilizuesi Avent Premium me funksion tharjeje dhe ruajtjeje

Sterilizuesi ynë elektrik premium jo vetëm që pastron shishet dhe vret mikrobet - shishet dhe aksesorët mund të thahen dhe ruhen në të, duke i mbajtur ato sterile deri në 24 orë.


Specifikimet

Kodi 924208

Produkte të ngjashme

whatsapp