Skuter për fëmijë me ulëse Kiuru nga MoMi

Skuter me tipare inovatore për fëmijë i ofruar nga marka e mirënjohur MoMi për më tepër aventura zbavitëse.

4,500Lekë
1

Përshkrimi

Ky produkt mund të perdoret si skuter, por ndërkohë ofron mundësinë e qëndrimit ulur.

Mund të drejtohet nga fëmijë deri 50 kg. 

Skuteri KIURU me funksion 2 në 1 është i lehtë, vjen në një larmi ngjyrash dhe ka disa tipare estetike të vecanta, me elemente ndriçues që e bëjnë këtë produkt edhe më tërheqës. 

Web 1920 – 9_1.jpg

Ky skuter kombinon vetë-balancimin dhe xhirot e para vetë-drejtuese duke i aktivizuar të vegjlit për aventura të reja. 

MoMi KIURU ka një dizajn shumë kompakt dhe mund të paloset me një lëvizje. 

Doreza mund të ngrihet ose ulet për t'iu përshtatur gjatësisë së fëmijës suaj në 3 nivele lartësie.

Frena e këmbës ndihmon fëmijën tuaj të kontrollojë shpejtësinë e tij.

 

Rrotat dhe bazamenti ndriçues janë një veçori argëtuese shtesë për ta bërë udhëtimin e tyre edhe më të këndshëm!

 

Përmasat: 

Artboard – 2_1.jpg

Karakteristikat e produktit:


• LED të inkorporuara në rrota
• timon të rregullueshëm me tre nivele
• praktik, i lehtë, vetëm 2.3 kg!
• pesha maksimale e drejtuesit: 50 kg.

Produkte të ngjashme

whatsapp