SHISHE "PI PA DERDHUR" ROZE 200ML +6 MUAJSH

Valvula e vecantë në këte shishe nuk lejon derdhjen e lëngut! Gjithashtu dizajni i shishes e bën atë më të lehte për t'u mbajtur nga femijet në mënyre të pavarur! Dorezat e vogla prej gome jane krijuar posacërisht për duart e vogëlushëve tuaj!

Marka: Avent
1,310Lekë
1

Përshkrimi

Tranzicioni nga gjiri ose biberoni te pipa është një hap i vështirë por i rëndësishem në zhvillimin e fëmijës! Ky produkt ndihmon që fëmija juaj ta ketë më të lehtë këtë tranzicion! Dorezat e integruara të shishes janë ergonomikisht të projektuara për ta bërë më të lehtë mbajtjen nga duart e vogla të fëmijës

Pipëza është e butë dhe nuk i dëmton mishrat delikatë të dhëmbëve ndersa femija pi!

Pipëza është e përkulur për të arritur edhe pikat e fundit të lëngut në mënyrë që fëmija juaj të mos sforcohet për ta thithur atë!

Valvula e integruar në pipën tonë bëne të mundur parandalimin e rrjedhjes!

Pjesa e sipërme e shishes mbron pipën nga dëmtimet dhe derdhja gjatë transportit!

Ështe i kombinueshëm me shishet apo pajisjet Philips Avent Natural, përjashtuar shishet e qelqit, për t'u përshtatur me nevojat individuale të zhvillimit të foshnjës suaj.

Kjo shishe është krijuar nga materiale 100% pa përmbajtje BPA-je

SHISHE "PI PA DERDHUR" ROZE 200ML +6 MUAJSH: SCF751/05

Specifikimet

Kodi 816096
Marka Avent
Mosha 6 muaj - 4 vjeç
Përmasat e paketimit 200 ml

Produkte të ngjashme

whatsapp