SHISHE ME PIPEZ 200ML+9 MUAJSH

Shishja me pipëz, 200ml, Philip Avent është e butë dhe nuk i dëmton mishrat delikatë të dhëmbëve ndërsa femija pi.

Marka: Avent
1,590Lekë1,650Lekë
Ulje4%
1

Përshkrimi

Tranzicioni nga gjiri ose biberoni te pipa është një hap i vështirë por i rëndësishem në zhvillimin e fëmijës! Ky produkt ndihmon që fëmija juaj ta ketë më të lehtë këtë tranzicion! Dorezat e integruara të shishes janë ergonomikisht të projektuara për ta bërë më të lehtë mbajtjen nga duart e vogla të fëmijës! Pipëza është e butë dhe nuk i dëmton mishtat delikat të dhëmbëve ndersa femija pi!

Pipëza është e përkulur për të arritur edhe pikat e fundit të lëngut në mënyrë që fëmija juaj të mos sforcohet për ta thithur atë!

Valvula e integruar në pipën tonë bëne të mundur parandalimin e rrjedhjes!

Pjesa e sipërme e shishes mbron pipën nga dëmtimet dhe derdhja gjatë transportit!

E përshtatshme me pajisjet e tjera të ofruara nga Philips Avent.

Kjo shishe është krijuar nga materiale 100% pa përmbajtje BPA-je


SHISHE ME PIPEZ 200ML PER DJEM +9 MUAJSH: SCF796/01

Specifikimet

Kodi 822093
Marka Avent
Mosha 9 muaj - 4 vjeç
Përmasat e paketimit 200 ml

Produkte të ngjashme

whatsapp