SHAMPO PER BANJON E BEBIT CHICCO NATURAL SENSATION-500ML

Shampo për fëmijë e markës Chicco Natural Sensation pastron butësisht lëkurën e foshnjës. Në dispozicion në paketimin 500 ml. Përbërësit natyralë të pranishëm në formulën e saj, ofrojnë butësi maksimale për lëkurën e ndjeshme të foshnjës. Chicco Natural është ideale të përdoret nga banja e parë e....

Marka: Chicco
1,030Lekë
1

Përshkrimi

Testuar nën mbikëqyrje mjekësore nga institucione të njohura dhe të pavarura, të cilat kanë provuar tolerancë dhe efektivitet me rezultate shumë pozitive. Pa paraben, ngjyrues dhe alkool. I testuar dermatologjikisht: i formuluar për të minimizuar rrezikun e alergjive. Përberësit natyrorë Aloe Vera: vlera ushqyese dhe qetësuese. Kamomili: vlera të jashtëzakonshme qetësuese. Shampo për banjon e bebit Chicco Natural Sensation në paketimin 500 ml: 8058664066605

Specifikimet

Kodi 627082
Marka Chicco
Mosha deri në 9 vjeç

Produkte të ngjashme

whatsapp