Sexholino për fëmijë ITURN DUOFIX nga Foppapedretti

Sedilja apo ndenjësja e makinës Foppapedretti Iturn duoFIX shoqëron rritjen e fëmijës suaj që nga lindja deri në moshën 12 vjeçare dhe ofron një sistem të dyfishtë: me ose pa Isofix.

Marka: Foppapedretti
19,900Lekë24,900Lekë
Ulje20%
1

Përshkrimi

Kjo ndenjëse, sedilje për në makinë është shumë e rehatshme për të gjitha moshat, pra e miratuar për grupet 0 + / 1/2/3 (nga lindja deri në 36 kg).


Kjo sexholino mund të pozicionohet në kënd të gjerë, që bebi të relaksohet, shtrihet sipas dëshirës. Ofron 4 pozicione të ndryshme mbështetjeje.


Kjo ndenjëse ka një sistem "easy positioning", pra ofron mundësinë që sedilja të rrotullohet 360 gradë sipas kërkesës apo nevojës së prindit. Tipar praktik, i rehatshëm për futjen e fëmijës në makinë.


Mbështetësja e kokës dhe rripat janë njëkohësisht të rregullueshëm apo të aftë të përshtaten në lartësi të ndryshme, sipas dëshirës.


Gjithashtu është e pajisur me një mbushje të rehatshme për muajt e parë me një dizajn ergonomik dhe detajet të mirëmenduara.


Përputhet me Rregulloren Evropiane ECE R44/04 . Jashtëzakonisht e rehatshme dhe e sigurt.

Qoftë në shtëpi apo në lëvizje, zgjidhni produktet më të mira për fëmijën tuaj.

Matjet dhe pesha Pesha neto 7.8 kg Dimensionet cm: L 61/81 | Gj 59.5 | Th 46 Paketimi cm: L 62 | Gj 48 | Th 46 Vellimi: 0,137 Pesha bruto: 9,6 kg

Matjet dhe pesha

Pesha neto 7.8 kg

Dimensionet cm: L 61/81 | Gj 59.5 | Th 46

Paketimi cm: L 62 | Gj 48 | Th 46

Vellimi: 0,137

Pesha bruto: 9,6 kg

Si ta vendosim në makinë?

Specifikimet

Kodi 684403
Marka Foppapedretti
Mosha deri në 12 vjeç
Pesha deri në 36 kg
Nëngrupet e sexholinove Grupi 0,1, 2 dhe 3
Prodhuar në Itali
Ngjyra Blu

Produkte të ngjashme

whatsapp