Oferta e ditës

Sexholino për Fëmijë - Aviator Isofix Lorelli

Sedilje për fëmijë, komode dhe praktike për udhëtim me makinë.

Marka: Lorelli
16,900Lekë
1

Përshkrimi

Aviator nga Lorelli është një sexholino me sistem ISOFIX që përdoret për fëmijë nga lindja deri në moshën 12 vjecare, pra kjo ndenjëse për në makinë i plotëson standardet për Grupet 0+/1/2/3, deri 36 kg.


 • Montim i lehtë nga Isofix + Top lidhës;
 • Mbështetësja e kurrizit është e rregullueshme në 4 pozicione;

 • Jastëk shtesë i butë për foshnjat e porsalindura;
 • Rripa sigurie me një material të posaçëm jo rrëshqitës;
 • Rripa sigurie me 5 pika;

 • Pozicioni "me kurriz";
 • Rregullimi i rripave të sigurisë në 11 pozicione;

 • Rrotullimi 360 gradë;

 • Mbështetësja e kokës është e rregullueshme në 11 pozicione;

 • Sistem i mbrojtjes anësore;
 • Jastëk i butë për kokën;
 • Jastëk i butë për trupin;
 • Përdoret nga 0-36 kg / deri në 12 vjec;
 • Dimensionet: 41 x 57 x 63 cm;
 • Pesha: 9.70 kg

Siguria: Ky produkt është prodhuar në përputhje me Standartet e Sigurise Europiane ECE R44/04.

Për më tepër shikoni videon:

Siguria e fëmijës tuaj në makinë është shumë e rëndësishme, ashtu si zgjedhja dhe instalimi i saj.

Vendi më i sigurt për të vendosur sediljen e foshnjës është në sediljen e pasme.

Si të kujdesemi për fëmijët?

 • Gjithmonë përdorni një sexholino të testuar në mënyrë profesionale, e cila është krijuar posaçërisht për përdorim në makina, dhe është e përshtatshme për peshën e fëmijës suaj;
 • Ndiqni udhëzimet e dhëna në manual në mënyrë që ndenjësja e foshnjës të jetë në rregull dhe e sigurt.
 • Gjithmonë vendoseni sexholinon në sediljen e pasme.
 • Sa herë që hipni në makinë, sigurohuni që sexholinua e foshnjës të jetë montuar sic duhet dhe që rripi i sigurimit të jetë futur dhe rregulluar në përputhje me peshën e fëmijës suaj.
 • Gjithmonë vendoseni siç duhet ndenjësen e foshnjës në sediljen e makinës, edhe nëse është bosh.
 • Mos e lini kurrë fëmijën tuaj pa mbikëqyrje në makinë, madje as për një çast.
 • Mos e hiqni kurrë fëmijën nga sedilja ndërkohë që makina është në lëvizje.
 • Mos e lini kurrë fëmijën në ndenjësen e tij me një rrip sigurie të lidhur në mënyrë jo të duhur.
 • Nuk është mirë që foshnjat të vendosen në ulëse për periudha të gjata kohore. Bëni pushime të shpeshta, lëreni fëmijën të qetësohet në krahët tuaj ose në një karrocë fëmijësh.
 • Zëvendësojeni ose kontrollojeni me imtësi sediljen e foshnjës nëse është përfshirë në ndonjë aksident. KUJDES: Mund të ketë dëmtime të brendshme që nuk janë të dukshme me sy.
 • Shmangni vendosjen e një fëmije të veshur shumë trashë në sexholino, madje gjatë dimrit.
 • Ju jeni një shembull për ta, ndaj mos harroni të vendosni rripin tuaj të sigurimit.
 • Asnjëherë mos instaloni një sexholino të tipit 0 / 0+ në sediljen e përparme të një makine të pajisur me air-bag pa e çaktivizuar atë më parë.

10071301903

Specifikimet

Kodi 421503
Marka Lorelli
Mosha deri në 12 vjeç
Pesha deri në 36 kg
Prodhuar në Itali
Ngjyra E zezë

Produkte të ngjashme

whatsapp