Në mungesë

Sexholino Express nga Foppapedretti

Sexholino apo sedilja e makinës Express nga Foppapedretti ka një ndenjëse anatomike me prerje dhe mbështetëse të lëvizshme për të pozicionuar fëmijën në mënyrë praktike dhe komode, duke ndjekur rritjen e fëmijës.

Marka: Foppapedretti
7,000Lekë10,000Lekë
Ulje30%
0

Përshkrimi

Sexholino apo sedilja e makinës Express nga Foppapedretti ka një ndenjëse anatomike me prerje dhe mbështetëse të lëvizshme për të pozicionuar fëmijën në mënyrë praktike dhe komode, duke ndjekur rritjen e fëmijës.

Sedile anatomico con braccioli mobili per un comodo inserimento del bambino

Sedilja e makinës Express është e aprovuar për grupet 1, 2 dhe 3 (nga 9 deri në 36 kg të peshës së fëmijës, nga 9 muaj deri në 12 vjet afërsisht).

Sia in casa che a passeggio scegli i migliori prodotti per il tuo bambino

Kjo ulese per femije ofron siguri ne perputhje me Standardet Evropiane te Sigurise, duke mundesuar nje sistem sigurie me 5 pika.

Cinture di sicurezza a 5 punti di fissaggio con protezione per le spalle e meccanismo di regolazione

Ka një mbështetëse koke që mund të rregullohet në lartësi të ndryshme dhe është e kompletuar me reduktues të kokës dhe sedilje me dy faqe.

Poggiatesta regolabile a più altezze

Permasat:

Pesha neto 5.4 kg

Permasat cm: L 68/80 | GJ 49 | GJ 46

Nuk permban Isofix

Ambalazhimi cm: L 68 | GJ 49 | GJ 46

Pesha bruto: 5.5kg

Sexholino Express nga Foppapedretti

Specifikimet

Kodi 758206
Marka Foppapedretti
Mosha 9 muaj - 12 vjeç
Pesha deri në 36 kg
Nëngrupet e sexholinove Grupi 1, 2 dhe 3
Ngjyra E zezë

Produkte të ngjashme

whatsapp