SET PER PERKUJDESJEN E BEBIT AVENT

Me kompletin tonë të kujdesit që përfshin një termometër, aspirator hundësh, furçë dhëmbësh, set për kujdesin e thonjve dhe flokëve ju mund t'i jepni kujdesin më të mirë të vegjëlve tuaj.

Marka: Avent
4,700Lekë5,200Lekë
Ulje10%
1

Përshkrimi

Termometer dixhital – matje e lehtë dhe e thjeshtë, me majë fleksible, dhe saktësi profesionale

Aspirator nazal, me majë të butë dhe fleksible

Set i plotë për thonjtë – Gërshërë me majë të lakuar, prerëse thonjsh dhe tre lima.

Furcë dhëmbësh në formë gishti– masazhon butesisht mishrat e dhëmbëve ose dhëmbët e bebit

Kujdesi për flokët – krehër i rrumbullakët dhe furcë e butë për flokët

SET PER PERKUJDESJEN E BEBIT PHILIPS AVENT: SCH400/30

Specifikimet

Kodi 112301
Marka Avent
Mosha deri në 36 muaj

Produkte të ngjashme

whatsapp