Set karroce Eureka Trio Smart me sistem të kombinuar

Set modern, praktik dhe jashtëzakonisht inovator. Për zgjedhës të vecantë.

Marka: Foppapedretti
76,000Lekë80,000Lekë
Ulje5%
1

Përshkrimi

Seti 3 në 1 Eureka përfshin: portbeben, karrocën e shëtitjes dhe sexholinon për udhëtime me makinë. Jashtëkonisht i lehtë dhe praktik për t'u përdorur.


Sistemi i kombinuar Eureka Trio Smart + Action nga Foppapedretti është kompakt dhe i lehtë për tu transportuar, me një karrocë që paloset, duke zënë shumë pak hapësirë.

Në kornizën prej alumini, shumë kompakte, falë vetëm 51 cm gjerësi, ju mund të montoni sediljen e karrocës, e kthyeshme nga ana e rrugës apo nga ana e nënës, me mbulesën të rregullueshme në 3 lartësi të ndryshme dhe një dorezë të vetme.

Doreza e karrocës Eureka ka një dizajn ergonomik dhe për më tepër është e aftë të përshtatet në lartësi të ndryshme sipas dëshirave apo nevojave tuaja.


Për të kompletuar trion, vjen dhe çanta e nënës me bazament të ngurtë, të dyfishtë, me xhep termik dhe rrip.Porbebe

Kapuç lehtësisht të menaxhueshëm me dritare panoramike.

Mbulon fëmijën duke siguruar mbrojtje të dyfishtë kundër erës dhe me xhep për objektet.

Nuk është e aprovuar për përdorim në makinë.

Për fëmijët nga lindja deri në 22 kg (afërsisht 4 vjet).

Gjerësia e kornizës 51 cm.

Sedilje e kthyeshme (nga rruga / nga nëna).

Rrotat e përparme rrotulluese me sistemin e lëshimit të "Quick Release".

Rrotat e përparme dhe të pasme me kushineta dhe sistemin e përthithjes së tronditjeve.

Përfshihet mbulesa e këmbës dhe mbulesa e shiut.


Karroca e shëtitjeve.

Përdorert për fëmijë deri në moshën 4 vjecare, me peshë deri 22kg.

Mbështetëse shpine e rregullueshme me shumë pozicione.

Dritare panoramike.

Hapësirë vëzhguese për të vegjlit tuaj gjatë shëtitjeve.


Mbështjellëse këmbësh apo mbulëse shiu të përfshirë në set.

Sexholino

I aprovuar nga lindja deri në 13 kg, për fëmijët me gjatësi 40-80 cm.

Mbështetja e kokës dhe rripi i sigurisë me 3 pika që rregullohen njëkohësisht.

Në përputhje me Rregulloren Evropiane ECE R44 / 04.

Kapuç i rregullueshëm sipas kërkesave.


Në përputhje me Rregulloren Evropiane ECE R129 / 00

Vendoset lehtësisht në skeletin e karrocës për shëtitje sa më të rehatshme.
Çanta e përfshirë

Bazament i dyfishtë i fortë, i papërshkueshëm nga uji;

Xhep termik plus 2 ndarje.

E pajisur me një shtresë ndërrimi.


Specifikimet

Kodi 111202
Marka Foppapedretti
Mosha deri në 4 vjeç
Pesha deri në 22 kg
Ngjyra & Pattern të karrocave Eureka Blu Xhins

Produkte të ngjashme

whatsapp