Kanë mbetur 3

Set Karroce 2 në 1 Giselle nga MoMi

Karroca MoMi GISELLE 2 në 1 është një zgjedhje e përkryer për ata që vlerësojnë rehatinë dhe prakticitetin (manovrueshmërinë).

50,000Lekë
1

Përshkrimi

Karroca MoMi GISELLE është një set me 2 kosha, portbeben dhe ndenjësen e shëtitjeve (pa sexholinon) që ofron rehati, siguri dhe prakticitet, për ta bërë prindërimin më të thjeshtë. 

Kopia momi collete flow lifestyle.jpg

Ky set ofrohet me një mori aksesorësh: 

  • Canta; 
  • Shtresë ndërrimi;
  • Mbulesa e këmbëve;
  • Mbulesa mbrojtëse nga rrezet e diellit;
  • Mushama shiu;
  • Rrjetë kundër insekteve;
  • Mbajtëse për shishet;
  • Përshtatësit universalë për sexholino.

 

Me mbulesën me kapje magnetike, mund ta mbroni lehtësisht thesarin tuaj të vogël nga rrezet e diellit.

Web 1920 – 4.jpg

 

Rrotat në karrocën MoMi GISELLE 2 në 1 janë bërë prej shkumë EVA, me mbrojtje nga shpimi, duke siguruar rehati shtesë gjatë shëtitjeve.

Web 1920 – 3.jpg

 

Rripi i sigurimit me 5 pika ofron siguri për cdo shëtitje. 

MoMi GISELLE 2 në 1 ofron një përshtatje të mbështetëses së këmbëve me 5 nivele, rregullim të mbështetëses së kurrizit me 3 nivele, duke siguruar një pozicion të rehatshëm gjumi për të voglin tuaj. Gjithashtu ofron një mundësi përshtatjeje të tendës në 3 nivele për të lehtësuar mbikëqyrjen nga ana e prindit.

 

Karakteristikat e produktit:


• Set karroce 2 në 1 (portbebe dhe ndenjëse shëtitjesh)
• Funksioni i lëkundjes së koshit portbebe;
• Mundësia e vendosjes së fëmijës në shëtitore me fytyrë nga prindi ose nga rruga;
• skelet alumini;
• rrota prej mishi, EVA rezistente ndaj shpimit, ato përpara me diametër 7'', mbrapa 10''
• Rregullimi i mbështetëses së këmbëve në 5 pozicione;
• Rregullimi i mbështetëses së kurrizit në 3 pozicione;
• tendë e aftë të zgjatet apo përshtatet;
• bllokimi i rrotullimit të rrotave të përparme;
• adaptorë universalë për sexholino;
• pesha e fëmijës për porbeben: deri në 9 kg
• pesha e fëmijës për karrocën e shëtitjeve: deri në 22 kg
• përputhet me Standardet Evropiane: EN 1888-1, EN 1888-2

Artboard – 2_1.jpg

Pesha neto: 14.9 kg

Produkte të ngjashme

whatsapp