Rrush I zi, kumbull dhe dardhë HiPPiS

Rrush I zi, kumbull dhe dardhë HiPPiS për bebe mbi 4 muajsh. Pa sheqer të shtuar

Marka: HiPP
190Lekë
1

Përshkrimi

Përbërësit: fruta (dardhë, kumbull*22% , rrush I zi* 3%)

Prodhim organik

Nuk përmban gluten, sheqer shtesë

Pesha neto:100g

Përdorimi: Përdoret për fëmijë nga muaji i 6.

Pas hapjes të ruhet në frigorifer dhe të konsumohet brenda ditës. Sigurohuni që produkti të jetë i padëmtuar.

Të përdoret përpara: Shiko datën në paketim

Prodhuar në Austri

Eksportues: HiPPAustria GmbH A-4810

9062300133780

Specifikimet

Kodi 863017
Marka HiPP
Mosha 4+ muaj

Produkte të ngjashme

whatsapp