Rrethore Playgiò

Rrethorja Playgiò me lojëra edukative dhe një pajisje të lëvizshme muzikore që ndihmon bebet të fillojnë të ecin.

Marka: Foppapedretti
13,000Lekë
1

Përshkrimi

Rrethorja Playgiò me lojëra edukative dhe një pajisje të lëvizshme muzikore që ndihmon bebet të fillojnë të ecin. Mund të rregullohet në tre lartësi të ndryshme, në përputhje me madhësinë e fëmijës tuaj. I përshtatshëm për fëmijët e moshës nga 6 muajsh, deri në një peshë maksimale prej 12 kg ose kur fëmija mund të ecë në mënyrë të pavarur. Ai ka një sedilje ergonomike të zbutur e cila mund të rrotullohet 360 gradë, me një pajisje mbyllëse.Ka 4 rrota (2 të kthyeshëme dhe 2 të gomuara) dhe një pajisje kundër rrëshqitjes që siguron që të bllokohet kur fëmija është afër shkallëve. Funksionon me bateri (nuk përfshihen).

Specifikimet

Kodi 115403
Marka Foppapedretti
Mosha 6+ muaj

Produkte të ngjashme

whatsapp