Rrethore Baby Pilot

Rrethore Baby Pilot per te mesuar bebin te hedhe hapat e pare.

Marka: Foppapedretti
13,000Lekë
1

Përshkrimi

Rrethore Baby Pilot nga Foppapedretti është një qendër shëtitjeje, hapi i parë i bebit dhe aktiviteti i tij i ri.

Baby Pilots stimulon aftësinë dhe zhvillimin e të mësuarit dhe të luajturit të fëmijës.


Pajisur me një tabaka të madhe ushqimi, me një tabaka lodrash të lëvizshme.


E rregullueshme në lartësi të ndryshme sipas gjatësisë së fëmijës dhe e pajisur me pajisje sigurie për të parandaluar hyrjen apo renien nga shkallët.

E pajisur me 4 rrota, 2 prej të cilave janë kthyese.

Funksionon me bateri (nuk përfshihen).

Specifikimet

Kodi 115503
Marka Foppapedretti
Mosha 6+ muaj

Produkte të ngjashme

whatsapp