Relaks Onyx Kenani nga MoMi

Karrige djep me lëkundje apo "relax" elektrik elegant, për zbavitje, relaksim gjatë ditës.

15,700Lekë
1

Përshkrimi

Struktura e qëndrueshme prej alumini dhe çeliku.

Produkt shumë i lehtë, praktik.

Kopia momi collete flow lifestyle.jpg

Veshja mund të hiqet, pastrohet apo mund të lahet me dorë.

Njësia Bluetooth për të luajtur muzikën tuaj të preferuar nga telefoni juaj.

Dy mënyra të furnizimit me energji (furnizimi me energji nga sistemi elektrik i shtëpisë ose bateritë).

Përdoret derisa fëmija të peshojë 9 kg. 

Rrip sigurie me 5 pika.

Lëkundjet imitojnë lëvizjet natyrale të fëmijës në barkun e nënës.

10 melodi të integruara me kontroll të volumit.

Periudha e përcaktuar e lëkundjeve mund të përshtatet- 8, 15 ose 30 minuta.

Dy lodra të bashkangjitura me Velcro.

Sedilja e profilizuar,

Jastëk i butë i kokës.

Mbështetëse të brendshme prej materiali të butë dhe shumë cilësor.

Copë e parrëshqitshme.

Funksionimi i heshtur i motorit.

Pult komandues.

Instalim i shpejtë pa mjete të tjera të nevojshme.

Produkt shumë praktik dhe kompakt.

Web 1920 – 3.jpg

Marka: MoMi

Modeli: KENANI Onyx

Artboard – 2_1.jpg

Produkti: pesha 3.4 kg

Standardet: EN16232

Specifikimet

Kodi 723105
Marka MoMi

Produkte të ngjashme

whatsapp