Relaks elektrik, me bateri dhe pult komandues MoMi KENANI

Relaksi apo lëkundësi elektrik MoMi LAMI, ofron rehati, siguri dhe zbavitje për fëmijën tuaj.

13,000Lekë15,700Lekë
Ulje17%
1

Përshkrimi

 Struktura e qëndrueshme prej alumini dhe çeliku.

Produkt shumë i lehtë, praktik.

Veshja mund të hiqet, pastrohet apo mund të lahet me dorë.

Njësia Bluetooth për të luajtur muzikën tuaj të preferuar nga telefoni juaj.

Dy mënyra të furnizimit me energji (furnizimi me energji nga sistemi elektrik i shtëpisë ose bateritë).

Përdoret derisa fëmija të peshojë 9 kg. 

1.jpg

Rrip sigurie me 5 pika.

Web 1920 – 3.jpg

Lëkundjet imitojnë lëvizjet natyrale të fëmijës në barkun e nënës.

Web 1920 – 4.jpg

10 melodi të integruara me kontroll të volumit.

Web 1920 – 4.jpg

Periudha e përcaktuar e lëkundjeve mund të përshtatet- 8, 15 ose 30 minuta,

Tendë e bashkangjitur.

Rrjeta e mushkonjave.

Dy lodra të bashkangjitura me Velcro.

1.jpg

Sedilja e profilizuar,

Jastëk i butë i kokës.

Mbështetëse të brendshme prej materiali të butë dhe shumë cilësor.

Copë e parrëshqitshme.

Funksionimi i heshtur i motorit.

Pult komandues.

Instalim i shpejtë pa mjete të tjera të nevojshme.

Produkt shumë praktik dhe kompakt.

Web 1920 – 3.jpg

Marka: MoMi

Modeli: KENANI

Kopia momi collete flow lifestyle.jpg

Produkti: pesha 3.3 kg

Standardet: EN16232

Specifikimet

Kodi 723105
Marka MoMi

Produkte të ngjashme

whatsapp