Recipeta për periudhën e ushqyerjes me gji Chicco Mammy

Janë krijuar posaçërisht për ta bërë gjidhënien sa më praktike dhe të rehatshme, për të balancuar peshën e gjirit pa u munduar.

Marka: Chicco
5,000Lekë
1

Përshkrimi

Gjatë shtatzënisë gjinjtë do të ndryshojnë dhe ndoshta veshja e recipetave mund të jetë e parehatshme për ju. Disa profesionistë mendojnë se nëse nuk vishni recipetat e duhura, që përshtaten me ndryshimin e gjinjve tuaj ju mund të:

  • Pengoni rrjedhjen e gjakut në gjoks;
  • Ushtoni presion kundër sistemit të kanalit të qumështit që është duke u zhvilluar;
  • Shkaktojnë mastit.

Që në javën e 6 të shtatzanisë, gjinjtë bëhen më të medhenj dhe ndërkohë fillon të zhvillohet sistemi i kanaleve të qumështit. Nëse keni nevojë të mbani recipeta, sidomos kur shtriheni dhe keni nevojë që gjinjtë tuaj të mbeshteten diku, zgjidhni recipeta me mikrofiber të butë, të studiuar posacërisht për të mbështetur gjinjtë pa bllokuar zhvillimin e tyre natyror dhe pa ju shtrënguar, pa mbushje, pa tela.

Për një ushqyerje me gji praktike dhe super e lehtë.

Kapëse të thjeshta që mund të hapen me një dorë.

Përbëhet nga mikrofibra të buta dhe elastike.

Mbështjell butësisht gjoksin.

Balancon presionin mbi supet.

Rripat e gjerë japin rehati dhe praktike, duke lehtësuar presionin mbi supet.

Mbështetje e rehatshme.

Shiritat anësorë të lartë sigurojnë mbështetje maksimale.

Mbyllja e rregullueshme e 4 grepave siguron një përshtatje të shkëlqyeshme.


Para përdorimit, ne ju ftojmë të lexoni me kujdes etiketat, paralajmërimet dhe udhëzimet e treguara në paketimin e produktit

Recipeta për përiudhën e ushqyerjes me gji Chicco Mammy: 8058664051243

Specifikimet

Kodi 176504
Marka Chicco
Mosha 18+ vjeç
Ngjyra E zezë

Produkte të ngjashme

whatsapp