Në mungesë

Qumësht Plasmon Zero Liquid (500 ml)

Plasmon Zero Qumësht i lëngshëm, special për foshnje të lindura para kohe.

Marka: Plasmon
730Lekë
0

Përshkrimi

Plasmon ka krijuar Liquid Zero, një ushqim ideal për të ushqyer foshnje prematurë!

Karakteristikat kryesore: Përmban proteina hirre të pasura me alfa-laktalbuminë, vajra bimorë të strukturuar, galakto-oligosakaride dhe laktoferinë;

Siguron një konsum adekuat të energjisë dhe proteinave dhe është i integruar me LCPUFA, acide yndyrore thelbësore me zinxhir të gjatë ω3 dhe ω6.

Metoda e përgatitjes:

Lani me kujdes dhe thani duart;

Sterilizoni shishet e foshnjave, çajin dhe unazën para përdorimit;

Shkundni paketën mirë përpara se ta hapni, derdhni sasinë e nevojshme të qumështit në shishe dhe ngrohni në një bain-marie në një temperaturë prej 37 ° C;

Nuk ka nevojë për zierje pasi produkti është sterilizuar tashmë;

Pas ushqimit, lani tërësisht shishen, unazën dhe thithën.

Paralajmërime Plasmon Zero duhet të përdoret vetëm nën mbikëqyrje mjekësore;

Për shëndetin e mirë të fëmijës, ndiqni me kujdes udhëzimet e pediatrit dhe metodat e përgatitjes dhe ruajtjes;

Përgatitni vetëm një shishe në të njëjtën kohë që t'i jepet foshnjës menjëherë pas përgatitjes;

Qumësht Plasmon Zero Liquid (500 ml): 8001040098097

Specifikimet

Kodi 718031
Marka Plasmon
Mosha deri në 6 muaj

Produkte të ngjashme

whatsapp