Qumësht për foshnja Frisolac 1

Qumësht për foshnja 0-6 muajsh. Përgatitet në çast, me formulë të re, të përparuar.

Marka: Friso
1,750Lekë
1

Përshkrimi

Qumësht për foshnja, përgatitet në çast, me formulë të re të përparuar.

Frisolac përmban të gjitha vitaminat thelbësore, mineralet dhe acidet yndyrore për zhvillim të shëndetshëm të foshnjës dhe kontribuon në përmbushjen e nevojave ushqyese specifike të tyre.

Frisolac përmban një raport 1.5 të proteinës së hirrës ndaj kazeinës.

Pesha neto: 400gr

Përdorimi: Frisolac përdoret 0-6 muajsh nga bebet

Kur bebja juaj të jetë 6 muajshe, atëherë është mosha e përshtatshme për të filluar Frisomel qumësht në vazhdim, sipas rekomandimit të mjekut pediatër.

Qumësht për foshnja Frisolac 1: 8716200706872

Specifikimet

Kodi 872050
Marka Friso
Mosha deri në 6 muaj
Pesha neto 400 gr

Produkte të ngjashme

whatsapp