Qumesht Frisomum 400gr

Qumësht për nenat, përgatitet në çast, me formulë të re të përparuar.

Marka: Friso
1,600Lekë
1

Përshkrimi

Qumësht për nenat, përgatitet në çast, me formulë të re të përparuar.

Për nënat shtatzënë që kanë nevojë për ushqyes shtesë për të vogjlit e tyre. Frisomum është formuluar me lëndë ushqyese thelbësore për të mbështetur ndryshimet fiziologjike gjatë shtatzënisë dhe siguron një ushqim të mirë për vogëlushin tuaj gjithnjë në rritje.

Pesha neto: 400gr

Specifikimet

Kodi 938040
Marka Friso

Produkte të ngjashme

whatsapp