Qumësht Frisomel 800GR

Qumësht në vazhdim për foshnja nga muaji i 6-të e më tej, përgatitet në çast, me formulë të re të përparuar.

Marka: Friso
2,460Lekë
1

Përshkrimi

Qumësht në vazhdim për foshnja nga muaji i 6-të e më tej, përgatitet në çast, me formulë të re të përparuar.

Frisomel përmban të gjitha vitaminat thelbësore, mineralet dhe acidet yndyrore për zhvillim të shëndetshëm të foshnjës dhe kontribuon në përmbushjen e nevojave ushqyese specifike.

Pesha neto: 800 gr

Kur bebja juaj të jetë 12 muajshe, atëherë është mosha e përshtatshme për të filluar Frisogrow qumësht pluhur, sipas rekomandimit të mjekut pediatër.

Specifikimet

Kodi 937056
Marka Friso
Mosha 6 muaj - 12 muaj

Produkte të ngjashme

whatsapp