Qumësht Frisomel 2

Qumësht në vazhdim për foshnja nga muaji i 6-të e deri ne muajin e 12-të, përgatitet në çast, me formulë të re të përparuar.

Marka: Friso
1,450Lekë
1

Përshkrimi

Qumësht në vazhdim për foshnja nga muaji i 6-të e më tej, përgatitet në çast, me formulë të re të përparuar.

Frisomel përmban të gjitha vitaminat thelbësore, mineralet dhe acidet yndyrore për zhvillim të shëndetshëm të foshnjës dhe kontribuon në përmbushjen e nevojave ushqyese specifike.

Pesha neto: 400gr

Perdoret nga muaji i 6-të deri ne muajin e 12-të

Kur bebja juaj të jetë 12 muajshe, atëherë është mosha e përshtatshme për të filluar Frisogrow qumësht pluhur, sipas rekomandimit të mjekut pediatër.

Qumësht për bebe Frisomel 2: 8716200707091

Specifikimet

Kodi 881056
Marka Friso
Mosha 6 muaj - 12 muaj

Produkte të ngjashme

whatsapp