Qumesht Frisolac Premature

Qumësht për foshnja premature, përgatitet në çast, me formulë të re të përparuar.

Marka: Friso
2,280Lekë
1

Përshkrimi

Frisolac Premature për foshnje premature dhe nënpeshë.

Qumësht i përgatitur në mënyrë të përkohshme, me acide yndyrore me zinxhir të gjatë dhe të nukleotideve të pangopura.

FRISOLAC Premature i pasuruar nga të dy përbërësit themelorë, si dhe vitaminat dhe mineralet, për të mbuluar një nevojë ushqyese shumë të rritur të foshnjave të parakohshme dhe nën peshë.

Pesha neto: 400 gr

8716200708982

Specifikimet

Kodi 887081
Marka Friso
Mosha deri në 6 muaj

Produkte të ngjashme

whatsapp