Qumësht Frisolac HA

Qumësht për foshnja, përgatitet në çast, me formulë të re të përparuar.

Marka: Friso
1,750Lekë
1

Përshkrimi

Frisolac HA, pluhur për foshnjat me rrezik të larte të alergjive ndaj proteinave të qumështit të lopës.

Qumësht i krijuar posaçërisht per hipolergjite, i cili kontribuon në zhvillimin e shëndetshëm të foshnjës dhe mund të forcojë sistemin imunitar.

Pesha neto: 400 gr

Përmes përbërjes së tij të veçantë, duke i dhënë foshnjës të gjitha përfitimet e qumështit të gjirit, ndërsa e mbron atë nga alergjitë që fshihet.

8716200711098

Specifikimet

Kodi 883098
Marka Friso
Mosha deri në 12 muaj

Produkte të ngjashme

whatsapp