Qumësht Frisolac AC

Qumësht për foshnja, përgatitet në çast, me formulë të re të përparuar. Për foshnjat alergjike nga proteinat e qumështit të lopës.

Marka: Friso
2,280Lekë
1

Përshkrimi

Qumësht pluhur me proteina të qumështit të hidrolizuar plotesisht.

Për foshnjat me alergji ndaj proteinave të qumështit të lopës.

I përshtatshëm për menune dietike të foshnjave që paraqesin: një alergji të diagnostikuar ndaj proteinave të qumështit të lopës dhe dhimbje barku.

Mundësia e një reaksioni alergjik zvogëlohet ndjeshëm për shkak të përpunimit të veçantë të proteinave.

Ai gjithashtu përmban vitaminat thelbësore, mineralet, aminoacidet dhe acide yndyrore për rritje të shëndetshme dhe vrafon plotëson nevojat specifike ushqyese.

Pesha neto: 400 gr

Përdoret tek bebet 0-12 muajsh.

8716200711197

Specifikimet

Kodi 884053
Marka Friso
Mosha deri në 12 muaj

Produkte të ngjashme

whatsapp