Qumësht Frisolac 1 800 gr

Qumësht për foshnja, përgatitet në çast, me formulë të re të përparuar.

Marka: Friso
2,850Lekë
1

Përshkrimi

Qumësht për foshnja, përgatitet në çast, me formulë të re të përparuar.

Frisolac përmban të gjitha vitaminat thelbësore, mineralet dhe acidet yndyrore për zhvillim të shëndetshëm të foshnjës dhe kontribuon në përmbushjen e nevojave ushqyese specifike të tyre.

Frisolac përmban një raport 1.5 të proteinës së hirrës ndaj kazeinës.

Pesha neto: 800 gr

Kur bebja juaj të jetë 6 muajshe, atëherë është mosha e përshtatshme për të filluar Frisomel qumësht në vazhdim, sipas rekomandimit të mjekut pediatër.

8716200727037

Specifikimet

Kodi 888018
Marka Friso
Mosha deri në 6 muaj

Produkte të ngjashme

whatsapp