Qumesht Frisogrow 3

Qumësht pluhur për tu pirë nga fëmijët e vegjël nga 1 deri 3 vjeç, përgatitet në çast, me formulë të re të përparuar.

Marka: Friso
1,400Lekë
1

Përshkrimi

Qumësht pluhur për tu pirë nga fëmijët e vegjël nga 1 deri 3 vjeç, përgatitet në çast, me formulë të re të përparuar.

Frisogrow përmban vitamina, aminoacide, minerale dhe acide yndyrore.

Ai është i pasur në kalçium dhe vitaminë D, të cilat janë thelbësore për zhvillimin e shëndetshëm të kockave. Gjithashtu ai është i pasur në hekur, i cili kontribuon në zhvillimin konjitiv të fëmjëve.

Pesha neto: 400 gr

Frisogrow ka shije të veçantë që i tërheq fëmijët.

8716200707039

Specifikimet

Kodi 882043
Marka Friso
Mosha 1 vjeç - 3 vjeç
Pesha neto 400 gr

Produkte të ngjashme

whatsapp