Pure mollë, dardhë, banane HiPPiS

Pure me mollë, dardhë, banane HiPPiS për bebe mbi 4 muajsh. Pa sheqer të shtuar.

Marka: HiPP
190Lekë
1

Përshkrimi

Përbërësit: fruta (mollë, dardhë, banane)

Prodhim organik

Nuk përmban gluten, sheqer shtesë

Pesha neto: 100g

Përdorimi: Përdoret për fëmijë nga muaji i 4.

Pas hapjes të ruhet në frigorifer dhe të konsumohet brenda ditës. Sigurohuni që produkti të jetë i padëmtuar.

Të pëdoret përpara: Shiko datën në paketim

Prodhuar në Austri

Eksportues: HiPPAustria GmbH A-4810

9062300433743

Specifikimet

Kodi 864038
Marka HiPP
Mosha 4+ muaj

Produkte të ngjashme

whatsapp