Pure me pjeshkë e mollë Bebivita

Pure me pjeshkë e mollë Bebivita për bebe 4 muajsh. Pa konservant apo sheqer shtesë

Marka: HiPP
190Lekë
1

Përshkrimi

Përbërësit: fruta ( mollë, pjeshkë) ujë, bullgur, vitamin C.

Nuk përmban gluten, sheqer shtesë, konservant, aromatizues, ngjyrues dhe trashës artificial.

Pesha neto: 190g.

Përdorimi: Të konsumohet midis vakteve. Pas hapjes të ruhet në frigorifer për 3 ditë.Ju lutem përdorni lugë plastike.

Përdoret për fëmijë nga muaji i 4.

Kushtojni vëmëndje sigurisë së kavanozit:Të jetë i padëmtuar. Mbyllje hermetike e kapakut në vakum.

Të përdoret përpara: Shiko datën në kapak.

Prodhuesi: Bebivita GmbH, D-85276 Reisgang-Ungarn

9007253102926

Specifikimet

Kodi 870095
Marka HiPP
Mosha 4+ muaj

Produkte të ngjashme

whatsapp