Pure me Mollë dhe Boronica "Spremi e Gusta" - 100 gr (+6 Muaj)

Produkt 100% natyral me vlera të larta ushqyese. Sugjerohet pas muajit të 6 të jetës.

Marka: Plasmon
180Lekë
1

Përshkrimi

Përmes programit Oasis in Growth®, cilësia dhe siguria e produkteve Plasmon garantohet nga gjurmimi i plotë, në të gjitha fazat e zinxhirit të furnizimit, duke respektuar rregulloret specifike që duhet të zbatohen gjatë gjithë ciklit të prodhimit dhe specifikimet e synuara të cilësisë. Çdo frut monitorohet nga agronomë ekspertë dhe korrja kryhet në mënyrë rigoroze me dorë.

Specifikime:

 • 100% fruta te zgjedhura me cilesi maksimale nga Oasis in Growth® Plasmon;
 • Pa sheqerna të shtuara (vetëm sheqeri i frutave të pranishme);
 • Pa aromatizues, ngjyrues dhe konservantë të shtuar;
 • Prania e vitaminës C ndihmon në mirëfunksionimin e sistemit imunitar si dhe në përthtihjen e mirë të hekurit.
Përbërësit: Pure molle (87.5%), boronice (12%), leng limoni, vitaminë C.

Përdorimi:

 • Të ruhet në vende të freskëta dhe të thata;
 • Nëse nuk përdoret plotësisht, duhet të mbyllet, të ruhet në frigorifer dhe të konsumohet brenda 24 orësh.
 • Produkti sugjerohet duke filluar nga muaji i 6-të, përveç rasteve kur këshillohet ndryshe nga pediatri.
Vlerat ushqyese për 100 gr:
 • Energji - 249 Kj / 59 Kcal
 • Yndyra - 0.4 gr
 • Nga te cilat te saturuara - 0.2 gr
 • Karbohidrate - 13.6 gr
 • Nga te cilat sheqerna - 12 gr
 • Proteina - 0.2 gr
 • Kripe - 0.01 gr
 • Vitamine C - 30 mg
Sasia: 100 gr.

Pure me Mollë dhe Boronica "Spremi e Gusta" - 100 gr (+6 Muaj): 8001040415115

Specifikimet

Kodi 762064
Marka Plasmon
Mosha 6+ muaj
Pesha neto 100 gr

Produkte të ngjashme

whatsapp