Pure me mollë dhe biskotë

Pure me mollë dhe me biskotë e cila përdoret si vakt i plotë. Nuk përmban ngjyrues apo trashës. Përdoret për bebe mbi 4 muajsh.

Marka: HiPP
270Lekë
1

Përshkrimi

Përbërësit: qumësht I përgatitur, lëng molle nga koncentrati i lëngut të mollës, ujë, biskotë, miell drithrash, karbonat kalciumi, vitamin B1, vitamin A, vitaminD. Biskotat përmbajnë vezë dhe arra.

Përdorimi: Të përdoret si vakt i plotë. Ngroheni puren në banjo mari, përziejeni dhe kontrolloni temperaturën. Ju lutem përdorni lugë plastike.

Pas hapjes të ruhet në frigorifer dhe të konsumohet ditën tjetër. Përdoret për fëmijë nga muaji i 4. Kushtojni vëmëndje sigurisë së kavanozit: Të jetë I padëmtuar. Mbyllje hermetike e kapakut me vakum.

Të përdoret përpara: Shiko datën në paketim.

Prodhuar në Hungari

Eksportues: HiPP Austria GmbH A-4810.

9062300133131

Specifikimet

Kodi 848068
Marka HiPP
Mosha 4+ muaj

Produkte të ngjashme

whatsapp