Pure Frutash, me Mollë dhe Boronicë Nutrino - Për Bebe 4+ Muajsh (125 Gr)

Produkt i krijuar nga përbërës 100% natyralë, pa sheqer të shtuar, mjaft i shijshëm dhe i shëndetshëm.

Marka: Nutrino
110Lekë
1

Përshkrimi

Pureja Nutrino përfaqëson hapat e para në përfshirjen e ushqimit jo qumështore. Sugjerohet për bebet më të mëdhenj se 4 muaj.

Përfitimet

  • 100% natyral
  • Vakt i ndërmjetëm, i shijshëm
  • Vakt i ndërmjetëm i shëndetshëm
  • Pa sheqer të shtuar

Pesha neto e paketimit: 80 GR.

Kushtojni vëmëndje sigurisë së kavanozit:

Të jetë i padëmtuar. Mbyllje hermetike e kapakut me vakum.

Të përdoret përpara datës së skadencës: Shiko datën në paketim

Specifikimet

Kodi 178401
Marka Nutrino
Mosha 4+ muaj
Pesha neto 125 gr

Produkte të ngjashme

whatsapp