Oferta e ditës

Pompë Gjiri Elektrike Philips Avent

E rehatshme dhe super e thjeshtë për t'u përdorur. Funksione të jashtëzakonshme për stimulimin e gjirit dhe shtrydhjen e tij.

Marka: Avent
19,900Lekë25,700Lekë
Ulje23%
1

Përshkrimi

Hyni në një epokë të re të gjidhënies me një ekuilibër të përsosur të thithjes dhe stimulimit të thithave të frymëzuar nga mënyra natyrale që pinë foshnjat. Pompa elektrike e gjirit Philips Avent e krijon rrjedhjen e qumështit në mënyrë optimale dhe përshtatet butësisht me madhësinë dhe formën e thithës suaj

Teknologji e mbështetur në normat natyrale, për një rrjedhje të shpejtë të qumështit

Shtrydhni më shumë qumësht gjatë një kohe më të shkurtër, me një pompë që stimulon gjirin ashtu si e stimulon foshnja kur pi.Pompë silikoni e butë dhe e përshtatshme në madhësi

Një madhësi i përshtatet të gjithave. Për shkak se pjesa thithëse e silikonit përkulet butësisht për t’iu përshtatur thithës suaj. Përshtatet me 99.98% të madhësive të thithave.


Shtrydhni pa u përkulur përpara Ndjehuni të qeta ndërsa shtrydhni falë një dizajni që ju lejon të uleni drejt dhe jo të keni nevojë të përkuleni përpara.


Përvoja e personalizuar Përshtatni çdo pjesë me nevojat tuaja me një gamë të gjerë mundësish stimulimi dhe shprehjeje. Pompa jonë e gjirit ofron 8 stimulime dhe 16 nivele të shtrydhjes për një përvojë të personalizuar.


Motori i qetë për një përvojë diskrete kudo Shtrydhni sa herë dhe kudo që dëshironi falë motorit tonë të qetë me një dizajn të hollë.


Funksioni i kujtesës: pompa e gjirit kujton automatikisht opsionet që keni zgjedhur herën e fundit, kështu që gjithçka që duhet të bëni është të uleni dhe të shtypni start.
Funksioni pause/play: nëse keni nevojë të përshtateni ose të bëni një pushim, butoni i play/pause është gjithmonë gati.
Matja e kohës: ndiqni sa gjatë shtrydhni në secilin gji dhe kohën totale të pompimit me ekranin dixhital të kohëmatësit.

Sa më shumë rehati, aq më shumë qumësht. Në çdo kohë, kudo. Fare e thjeshtë për ta vënë në përdorim dhe pastuar.

Zgjidhni ambientin që është efektiv dhe i rehatshëm për ju.

Përfshihen:

Peceta gjiri për një përdorim: 2 copë

Shishe 4oz me 0m+ thitha: 1 copë

Përshtatës mikro-USB: 1 copë

Specifikimet

Kodi 633001
Marka Avent

Produkte të ngjashme

whatsapp