PLASMON Risolac | Formule per bebe me nevoja te vecanta 0-12 muajsh

Sugjerohet të përdoret nën mbikëqyrjen e pediatrit në rast të intolerancës, alergjisë së dyshuar ose të konfirmuar të qumështit ose proteinave të sojës. Zvogëlon fuqinë alergjike dhe ofron vlera ushqyese të nevojshme për rritjen.

Marka: Plasmon
2,150Lekë
1

Përshkrimi

Plasmon Risolac Faza 1 & 2 është një formulë qe përbëhet nga proteina orizi të hidrolizuara, për të zvogëluar fuqinë alergjike.

Paketimi: 350 gramë.

Ruajtja: Pas përdorimit, rigjeni me kujdes qesen dhe ruajeni në një vend të thatë larg burimeve të nxehtësisë (jo në frigorifer). Produkti duhet të konsumohet brenda 3 javësh nga hapja e paketimit.

Qumësht pluhur Risolac Plasmon - Qese në Kuti 350gr. Qumështi i gjirit është ushqimi ideal për foshnjën. Nëse ushqyerja me gji nuk është e mundur ose e mjaftueshme, sipas këshillës së pediatrit, foshnja duhet të ushqehet me një ushqim të përshtatshëm për nevojat e tij. Risolac është një ushqim me pluhur, përmbajtja e proteinave të të cilit përbëhet nga proteina të orizit të hidrolizuara në mënyrë enzimatike në mënyrë që të zvogëlojë më tej fuqinë alergjike. Kjo është arsyeja pse Risolac tregohet për dietën e foshnjave me alergji të qumështit ose proteinave të sojës. Risolac është i përshtatshëm, si burimi i vetëm i ushqimit, për ushqimin e veçantë të foshnjave nga lindja deri në 6 muaj të jetës, nëse nuk ushqehen me gji. Nga muaji i 6-të e tutje dhe nga shkëputja nga gjiri duhet të jetë pjesë e një diete të larmishme dhe nuk mund të përdoret si burimi i vetëm i të ushqyerit. Fillimi i heqjes së qumështit duhet të bëhet vetëm me këshillën e pediatrit. Risolac duhet të përdoret vetëm nën mbikëqyrje mjekësore.

E rëndësishme: Qumështi i gjirit është ushqimi ideal për foshnjën.

Si të përgatisim qumështin e formulës për bebet?

  • Lani me kujdes dhe thani duart. Sterilizoni shishen, thithën dhe unazën para përdorimit.
  • Zieni dhe hidhni sasinë e nevojshme të ujit të nxehtë në shishe (shih tabelën treguese të ushqimit) në një temperaturë prej 70 ° C.
  • Mbushni kupën e përfshirë të matjes duke niveluar pluhurin e tepërt me tehun e një thike të larë dhe të sterilizuar.
  • Hidhni sasinë e treguar të lugëve matëse në shishe (shih tabelën treguese të ushqimit).
  • Mbyllni dhe tundeni shishen.
  • Para se t’i jepni foshnjës, kontrolloni temperaturën e qumështit në pjesën e pasme të dorës. Temperatura e qumështit nuk duhet të kalojë 37/40 ° C.
  • Pas përdorimit, ktheni kupën matëse në kuti duke u siguruar që ajo të jetë e pastër dhe e thatë.

Për mbi 100 vjet, ne jemi duke u kujdesur për ju dhe për të vegjlit, për t'u siguruar që do t'ju shoqërojmë në mënyrën më të mirë të mundshme në të gjitha fazat e jetës.

Plasmon Risolac Qumësht pluhur Faza 1 & 2, 350 g per bebe me nevoja te vecanta: 8001040099032

Specifikimet

Kodi 717052
Marka Plasmon
Mosha deri në 12 muaj
Pesha neto 350 gr

Produkte të ngjashme

whatsapp