Plasmon Qumësht Formulë për sistemin imunitar "Nutri-Mune" 2 - Për bebe 6-12 Muajsh (700Gr)

Ofron te gjitha vlerat e nevojshme ushqimore, kryesisht per te nxitur sistemin imunitar, ne menyre qe te kete mbrojtjen e duhur nga faktoret e jashtem.

Marka: Plasmon
2,680Lekë2,880Lekë
Ulje7%
1

Përshkrimi

Qumeshti pluhur Nutri-Mune 2 nga Plasmon, eshte ajo qe i duhet femijes tuaj ne 6 mujorin e dyte te jetes, per te marre te gjitha vlerat e nevojshme, kryesisht per te nxitur sistemin imunitar, ne menyre qe te kete mbrojtjen e duhur nga faktoret e jashtem.

Perdoret ne kombinim me nje diete te ekuilibruar.

Ne rast se qumeshti i gjirit nuk eshte i mjaftueshem, pas konsultimit me mjekun tuaj mund te shtoni si shtese qumeshtin formule te Plasmon.

Specifikime:

  • Nuk permban vaj palme;
  • Ndihmon ne mirefunksionimin e sistemit imunitar te femijes;
  • Qumeshti formule Nutri-Mune 2 nuk mund te perdoret si shtese e qumeshtit te gjirit ne 6 muajt e pare te jetes se femijes.
Përdorimi:
  • Per pergatitje lexoni udhezimet ne paketim;
  • Mos e rikonsumoni qumeshtin e mbetur ne shishe;
  • Te ruhet ne vende te thata dhe te fresketa.

Përgatitja dhe ruajtja joadekuate mund të shkaktojë probleme ose rreziqe për shëndetin e foshnjës. Ndiqni udhëzimet me kujdes.

  • Përgatitni vetëm një shishe në të njëjtën kohë që t'i jepet foshnjës menjëherë pas përgatitjes.
  • Përdorni vetëm kupën matëse që përmbahet në paketim
Përbërësit:
  • Qumesht me 3.2% yndyre (59%), koncetrat qumeshti i demineralizuar ne pluhur vaj bimor (me nje permbajtje te ulet te acidit erucik, arre kokosi, luledielli), maltodekstrine, laktoze qumeshti, qumesht pluhur i skremuar, proteinat e koncetratit te qumeshtit te pasura me alfa-latalbumine, kripera minerale, vitamina, icisterina, inostol, kolina, bitartat, taurina, perzieres: lektinsoje, nukleotide.
Rrezik alergjie: Qumeshti

Plasmon Qumësht Formulë për sistemin imunitar "Nutri-Mune" 2 - Për bebe 6-12 Muajsh (700Gr)

Specifikimet

Kodi 721038
Marka Plasmon
Mosha 6 muaj - 12 muaj
Pesha neto 370 gr

Produkte të ngjashme

whatsapp