Plasmon Kos Frutash Me Dardhe 2 kavanoza x 120 Gr (+6 M)

I shijshëm dhe shumë cilësor, mund të jetë një alternative e rëndësishme për mesvaktin e fëmijës.

Marka: Plasmon
330Lekë
1

Përshkrimi

I përshtatshëm pas muajit të 6 të jetës së fëmijës, në kombinim me një dietë të shumëllojshme në mënyrë që femija të sigurojë të gjitha vlerat e nevojshme ushqyese.

Specifikime:

  • Kosi ka shije të pëlqyeshme, jo acide, që e bën të preferueshme nga fëmijët;
  • Burim vitamine C dhe kalicumi;
  • Përmbajnë kalcium, hekur dhe vitaminën B.
Përbërësit: Dardhë (20%), kos (20%), sheqer, niseshte misri, niseshte orizi, lëng limoni, laktat kalciumi, vitaminë C.

Rrezik alergjie: Përmban qumësht.

Përdorimi:

  • Të ruhet në vende të freskëta dhe të thata;
  • Nëse nuk përdoret plotësisht, duhet të mbyllet, të ruhet në frigorifer dhe të konsumohet brenda 24 orësh.
  • Produkti sugjerohet duke filluar nga muaji i 6-të, përveç rasteve kur këshillohet ndryshe nga pediatri.
Sasia: 2 x 120 gr.

Plasmon Kos Frutash Me Dardhe 2 kavanoza x 120 Gr (+6 M): 8001040017104

Specifikimet

Kodi 744032
Marka Plasmon
Mosha 6+ muaj
Pesha neto 120 gr

Produkte të ngjashme

whatsapp