Plasmon AR 2 i Ri | Për qëllime mjekësore - Për bebe 6-12 Muajsh (350 Gr)

Plasmon AR 2 është i përshtatshëm si ushqim për qëllime të veçanta mjekësore dhe duhet të përdoret vetëm nën mbikëqyrje të mjekut. AR 2 është krijuar posaçërisht për trajtimin e problemeve gastro-ezofagiale.

Marka: Plasmon
2,000Lekë
1

Përshkrimi

Formula e tij përmban miellin e farës së carob, që i jep një trashësi natyrale e rrit viskozitetin e tij. Ofrohet në paketimin 350 gramë.

PARALAJMERIME TE RENDESISHME

AR 2 duhet të përdoret vetëm nën mbikëqyrje mjekësore.

Përgatitja dhe ruajtja joadekuate mund të shkaktojë probleme ose rreziqe për shëndetin e foshnjës. Ndiqni udhëzimet me kujdes.

  • Përgatitni vetëm një shishe në të njëjtën kohë që t'i jepet foshnjës menjëherë pas përgatitjes.
  • Mos e përdorni përsëri qumështin e lënë në shishe në fund të ushqimit.
  • Përdorni vetëm kupën matëse që përmbahet në paketim

AR 2 është një ushqim shtesë pluhur, i formuluar për të përmbushur nevojat ushqyese të foshnjave mbi moshën 6 muajsh, duke filluar nga ndërprerja e gjirit. Fillimi i heqjes së qumështit duhet të bëhet vetëm me këshillën e pediatrit.

AR 2 nuk mund të përdoret si një burim i vetëm i ushqyerjes së bebit dhe duhet të jetë pjesë e një diete të larmishme.

AR 2 nuk duhet të përdoret në asnjë mënyrë si zëvendësim i qumështit të gjirit në 6 muajt e parë të jetës.

Përbërësit: Qumësht i skremuar i qumështit, pluhur i demineralizuar nga qumështi i hirrës , vajra bimorë (luledielli, palma, soje ), maltodextrin, laktozë nga qumështi , trashës: mielli i farës së carob, kripëra minerale (citrat trisodium citrat, trekotium, klorur magnez, kalium, karbonat kalciumi, laktat hekuri , sulfat zinku, sulfat bakri, sulfat mangani, selenit natriumi, jodur kaliumi), Lipocal® (fosfat kalciumi, emulsifikues: lecitinë soje ), vitamina (vitaminë C, vitaminë E, acid pantotenik, niacinë, riboflavinë, tiaminë, vitaminë A, vitaminë B6, acid folik, vitaminë K, biotinë, vitaminë D, vitaminë B12), Lipofer® (niseshte misri, pirofosfat hekuri, emulsifikues: lecitina e sojës), inositol, emulsifikues: lecitina e sojës , nukleotidet (citidinë-5'-monofosfat, adenozinë-5'-monofosfat, uridin-5'-monofosfat, inozin-5'-monofosfat, guanosin-5'-monofosfat).

Plasmon AR 2 i Ri | Për qëllime mjekësore - Për bebe 6-12 Muajsh: 8001040099148

Specifikimet

Kodi 722061
Marka Plasmon
Mosha 6 muaj - 12 muaj
Pesha neto 350 gr

Produkte të ngjashme

whatsapp